oway.png

57891555430__96FA9EA5-FCFD-4824-8BD6-FE194DEF5167.jpg

ORGANISKT - BIODYNAMISKT - ETISKT

Ett professionellt hårvårdsmärke som är baserat på biodynamiskt odlade extrakt, mikroniserade växter och hydroliserade oljor. 

På Ortofficina, Oways biodynamiska farm på 50.000 kvm, odlas, skördas och destilleras extrakt och essentiella oljor från växter med 0 km biodynamsikt odlande. 

Transparens är viktigt, så många av produkterna kommer i farmaceutiska bärnstensfärgade glasflaskor och burkar för att bevara renheten i de botaniska formuleringarna på bästa sätt samt bevara vår miljö. Glas är 100% återvinningsbart. Medicinska växter odlas och destilleras till högkoncentrerade essentiella oljor som blir aktiva ingredienser och produkternas 100% naturliga parfym. Hydroliserat vatten från destilleringsprocessen av växtextrakt som är extra näringsrikt, används som bas i produkterna. Vattnet behandlas dessutom i en ozonprocess vilket eleminerar alla bakterier och föroreningar. 

commitment till fair trade; Vi kanske inte kan förändra världen men vi kan defenitivt förbättra den! Vi har valt att göra pålästa och etiska inköp. Det vi inte kan odla själva köps in från Afrika, Amazonas, Indochina och Aboriginal Australien och hjälper över 800 lokala samhällen till en bättre ekonomisk och etisk miljö. 

Vi har valt att endast använda essentiella förpackningar (de är alla återvunna, återvinningsbara eller eko-certifierade) allt för att minimera påverkan på vår miljö. Våra aluminiumtuber kommer från återvunnen aluminium som endast har 5% miljöpåverkan.